Wie zijn wij?

ABA Center International (ACI) zorgt met passie voor alle cliënten die naar ons toekomen. Wij werken in Nederland en in de USA. ACI is opgericht door de bestuurders Lilyan W.J. Campbell en Jennifer Niemeijer, die beiden Board Certified Behavior Analysts (BCBA’s) zijn.

Lilyan is daarnaast een psychotherapeut in de USA. Ze heeft 20+ jaar ervaring in het werken met individuen, koppels, en families in Europa en de USA. Lilyan is ook Clinical Director van ABA Works in de VS. Ze spreekt op ABA-conferenties, ontwikkelt ABA-trainingen, en is fanatiek in de ontwikkeling van Organizational Behavior Management strategieën. Daarnaast is ze moeder van 2 geweldige zonen. Haar passie is te zien wanneer ze haar cliënten en haar hele team helpt om doelen te behalen.

Jennifer is BCBA en BIG geregistreerde verpleegkundige. Ze heeft 20+ jaar ervaring in het werken in de zorg voor kinderen in de ontwikkeling en 18+ jaar ervaring in de zorg met kinderen en volwassenen met een ontwikkelingsachterstand. Daarnaast is Jennifer ervaringsdeskundige met vier, inmiddels volwassen kinderen, met veel talenten ondanks hun diagnose op jonge leeftijd. Al haar kinderen hebben inmiddels hun diploma behaald. Twee hebben een baan, een relatie en wonen zelfstandig. De jongste twee zijn nog aan het studeren en één daarvan woont al zelfstandig.

Wij zijn een multidisciplinair team, met een belangrijke gemeenschappelijke deler: Enthousiasme, kwaliteit en professionaliteit !

Omdat wij veelal ambulante zorg verlenen, zijn wij ook werkzaam in onder andere Groningen, Flevoland en Noord-Holland. Ons Centrum is in Amsterdam, op de Van Speijkstraat 37.Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

Nieuwsbrief